Camp de Tarragona

Notícia

Vilagrà: "És imprescindible aquesta aliança entre el Govern de la Generalitat i ajuntaments del país, i en aquest cas, els ajuntaments del Priorat"

  • La consellera Vilagrà La Morera del Montsant.
  • Visita a Poboleda.
  • La consellera Laura Vilagrà Pons a Escaldei.
La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, ha visitat Ulldemolins, La Morera del Montsant, Escaladei i Poboleda aquest dissabte.
 
La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, ha fet una visita territorial a la comarca del Priorat aquest dissabte. Durant el matí, ha passat per Ulldemolins, La Morera del Montsant, Escaladei i Poboleda, per conèixer l'evolució de les obres del territori finançades amb el Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) del Govern de la Generalitat de Catalunya.
 
Segons la consellera, era “important visitar aquestes obres finançades amb el PUOSC” i veure que “s'han invertit molt bé aquests recursos a la comarca". I ha afegit que "és imprescindible aquesta aliança entre el Govern de la Generalitat i els ajuntaments del país, i en aquest cas, els ajuntaments del Priorat".
 
Durant la visita al Priorat, els municipis també han exposat les problemàtiques relacionades amb l’aigua a causa de la sequera. La consellera ha assegurat que és també “una preocupació pel Govern de la Generalitat, perquè tenir aigua de boca i per a la pagesia és importantíssim, ens emportem deures per millorar aquesta situació".
 
La ruta ha començat al matí a Ulldemolins, on la consellera, acompanyada de l'alcalde i alguns regidors del consistori, ha visitat diverses obres finançades amb el PUOSC, com ara algunes instal·lacions esportives i el Centre Cívic i Social.
 
La visita ha continuat a La Morera del Montsant, on ha visitat les obres acabades del carrer la Font i del carrer Major, on s'ha d'iniciar la segona fase del projecte. A La Morera de Montsant, també s'ha fet una reunió de treball amb l’alcaldessa i l'equip de govern municipal per parlar sobre les futures millores del poble.
 
El Local Social d'Escaladei ha estat la següent parada, on s'ha pogut veure en quin punt del projecte es troben les obres del local que donarà servei a tota la gent de la zona per dur a terme actes de diverses tipologies. I per acabar el matí, la consellera ha arribat fins a Poboleda, on ha acudit a plaça del Portal per veure l'estat final de la primera fase del projecte. Vilagrà també s’ha reunit amb l’alcalde i membres del consistori per continuar treballant braç a braç en els projectes prioritaris per a la ciutadania. En aquest sentit, la consellera de la Presidència ha assegurat que ha volgut conèixer els reptes, i també projectes principals dels municipis, “perquè estem compromesos amb tot el territori, i volem que tothom gaudeixi dels millors serveis".