Camp de Tarragona

Notícia

Oficina parlamentària

La Federació Regional d’Esquerra Republicana de Catalunya al Camp de Tarragona reorganitza la seva Oficina Parlamentària, un servei que té la voluntat de posar les màximes facilitats perquè les persones a títol individual, les entitats i les empreses puguin fer arribar les seves propostes, consideracions o problemàtiques als membres que en formen part. Des d’ERC, aquestes consultes es traslladen a les diferents cambres legislatives i a les institucions on el partit té responsabilitats de govern o representació per tal de donar-hi resposta.


ERC Camp de Tarragona ofereix la possibilitat de contactar de manera presencial o virtual amb els i les nostres diputats i diputades del territori al Parlament de Catalunya (Raquel Sans Guerra, Irene Aragonès Gràcia i Carles Castillo Rosique) i els i les nostres representants a Madrid: al Congrés (Jordi Salvador Duch) i al Senat (Laura Castel Fort i Josep Rufà Gràcia). Els divendres, de 10 a 13 h, es reben les visites que s’hagin concertat prèviament per correu electrònic ([email protected]) al Casal de Tarragona (carrer Reial, 5-7). Així mateix, les consultes es poden atendre telemàticament, per la qual cosa a les persones sol·licitants via mail se’ls facilita l’enllaç corresponent per fer la connexió el dia i l’hora més adients.

D’altra banda, l’Oficina Parlamentària també es desplaça periòdicament pel territori, aprofitant les visites institucionals dels càrrecs electes als municipis, per tal de facilitar al màxim l’atenció a veïns i veïnes, entitats, col·lectius i empreses, i conèixer les problemàtiques de ben a prop.

El compromís d’ERC Camp de Tarragona és, doncs, posar a disposició els seus càrrecs electes per estar al costat de la gent.

@ Contacta amb nosaltres a: [email protected]