Cardedeu

Notícia

L’acte va ser presentat per l’eurodiputat Josep Maria Terricabras i l’ex-alcalde Joan Masferrer.

Presentació Enric Olivé
Presentació Enric Olivé
Josep Maria Terricabras va presentar ahir al candidat a l’alcaldia de Cardedeu Enric Olivé. En la seva intervenció l’eurodiputat va destacar la importància dels ajuntaments i de la política de proximitat amb els ciutadans i ciutadanes com a màxima expressió democràtica. Tanmateix va ressaltar els valors republicans com a eixos de l’acció municipal i de la importància que, en el marc del principi de subsidiarietat, han de desenvolupar els representants de la ciutadania a l’hora de prestar-los-hi els serveis que necessiten.

Per la seva banda, Enric Olivé va explicar el perquè s’havia decidit a fer el pas i acceptar ser el candidat d’ERC a Cardedeu. Un nou projecte, obert a tothom, en el marc d’una esquerra transversal, amb gent implicada, i, alhora, el context nacional, van ser elements determinants, va dir, per decidir-se a assumir el repte i encapçalar el projecte.
Un projecte que te per objectiu, amb paraules del mateix Enric, “ assolir un model republicà de poble, en un Cardedeu ben cohesionat socialment, essencialment sostenible, i obertament emprenedor”. Cal donar respostes davant les necessitats reals de la gent, i, en aquest sentit, la política i gestió municipals han de ser elements imprescindibles per assolir aquest objectiu.
Va destacar també la importància dels municipis en el procés independentista. Els municipis, va explicar, esdevindran elements imprescindibles en la configuració del nou model d’estat en una Catalunya independent, i la nostra missió és “empènyer” perquè això sigui possible.
Per acabar, refermar el seu compromís: “estic disposat a ser l’alcalde d’aquest poble, si la gent de Cardedeu ho vol així. Teniu tot el meu compromís i el del meu equip per “fer-ho junts i per fer-ho bé”

L’acte, que es va celebrar al Centre Cultural de Cardedeu, va comptar amb la presència de més de 120 cardedeuencs i cardedeuenques, militants, amics i simpatitzants d’ERC i altres persones interessades en el projecte.