Cassà de la Selva

Notícia

Esquerra Cassà renova l’executiva local

  • Esquerra Cassà renova l’executiva local
L’assemblea de militants de la secció local d’Esquerra Cassà vam celebrar ahir una reunió telemàtica on vam renovar l’executiva local per al període 2019-2023.

Aquesta renovació està prevista en els estatuts del partit, que estableix que després d’un procés electoral en l’àmbit municipal correspon la renovació de l’executiva local.

La militància d'Esquerra Cassà va validar la candidatura d'executiva pels propers quatre anys. Carles Casanova continuarà en el càrrec de president que ja ocupava des del 2015. D'altres càrrecs també continuen mentres que d'altres s'incorporen nous en aquest mandat. 

A més de la presidència, la nova executiva estarà formada per:
Secretaria d’Organització: Àlex Capdevila Fontanals
Secretaria de Finances: Josep Vidal Nierga
Secretaria d’Imatge i Comunicació: Àlex Font Rico
Secretaria de les Dones: Mertixell Rabionet Frigola
Secretaria de Política Municipal: Pau Presas Bertran
Secretaria de Ciutadania: Àlex Capdevila Fontanals
Secretaria de Transició Ecològica: Joan Cañigueral Casellas
Secretaria d'Entitats: Eva Valentí Vilamitjana

Aquesta nova executiva encara el mandat de 4 anys amb la ferma voluntat de mantenir una estructura participativa i oberta a la ciutadania en format d’assemblea oberta en temes locals a qualsevol ciutadà que vulgui aportar al projecte republicà, sigui o no militant, i alhora encarrgar-se de ser corretja de transmissió de les seccions nacionals a les locals i treballar conjuntament amb el grup municipal.