Cassà de la Selva

Qui som


Cassanencs i cassanenques,

Benvinguts a la plana web d’Esquerra Republicana de Catalunya de Cassà de la Selva.

Aquesta pàgina té com a objectiu que sigui una eina d'informació de primera mà de la tasca que estem realitzant tant des de la Secció Local com al propi Ajuntament, on tant si estem al govern com a l'oposició, Esquerra continua treballant pel poble.

Més enllà de ser un recurs distant, entenem que disposar d'una web pròpia permet a l'usuari l'oportunitat de conèixer actuacions i propostes de primera mà, i per tant, la informació, per bé que no el contacte, és de la màxima proximitat possible.

Intentarem mantenir actualitzades les notícies de portada a la vegada que trobareu informació relacionada amb el grup municipal i la secció local a la resta d'apartats que s'ofereixen des de la web.

Apostem doncs per aquestes noves fórmules que se'ns posen a l'abast per informar i permetre participar, i és per això que us animem a proposar també continguts o qüestions que creieu que hàgim d'afrontar en qualsevol dels àmbits de treball de la secció local i del partit. També ens podeu fer arribar les vostres propostes i opinions sobre aquells aspectes de la nostra ciutat que us preocupen i voleu que canviïn, sigui a través de correu electrònic, per escrit o personalment.

Amb la feina de tots seguirem impulsant el nostre projecte de poble tal i com recordàvem en el darrer eslògan electoral.

Gràcies i fins ben aviat.

Secció Local d´ERC de Cassà de la Selva
 
Imatge