Castellar del Vallès

Notícia

El Candidat d'ERC Marc Sanglas es compromet a lluitar pel tren

El vicepresident d'ERC-Castellar Santi Vilalta acompanyat del candidat Marc Sanglas
El vicepresident d'ERC-Castellar Santi Vilalta acompanyat del candidat Marc Sanglas

La Secció Local d’Esquerra Republicana de Catalunya de Castellar del Vallès està a favor de l’arribada del tren a Castellar. Volem el tren a Castellar. Però també volem el millor tren possible per Castellar. Per això la secció local de Castellar compta amb el suport d'ERC a nivell nacional. Ahir, en roda de premsa, el candidat comarcal a les eleccions de diumenge, Mar Sanglas, va mostrar tot el suport a l'arribada del tren a Castellar en total sintonia amb la secció local. Esquerra porta anys, des de la seva fundació el 1931, defensant un model de Catalunya en xarxa amb els seus corresponents nodes i no pas un model radial poc eficient. Castellar formaria part d'un dels fils de la xarxa que la connectarien al node que és Sabadell. Per això en Marc Sanglas es va comprometre a lluitar amb totes les seves forces i les d'Esquerra per l'arribada del tren a Castellar, el millor tren possible.
Santi Vilalta, vicepresident d'ERC i membre de la Plataforma Tren Castelar Centre, va exposar que quest passat estiu es va presentar l’estudi informatiu del futur tren, per part de la Conselleria de Comunicacions i Obres Públiques.
Honradament creiem que el projecte presentat és bastant millorable. Aixó mateix creuen els components de la Plataforma Tren Castellar Centre, estudiosos del tema, que van presentar les degudes al·legacions. Posteriorment aquesta entitat cívica castellarenca ha presentat diversos estudis que milloren substàncialment el projecte original, tan pel que fa a l’import de la inversió, el traçat de les vies o la situació de les corresponents estacions. Desde la Conselleria s’han rebut aquests suggeriments amb bastanta fredor i indiferència. Pel que fa al govern socialista de Castellar dóna per bo el projecte original, molt en la seva línia de no contradir el que manin des de Barcelona.
Per tot això nosaltres volem expressar el nostre suport a la Plataforma Tren Castellar Centre, i encoratjar-los a seguir lluitant per millorar la línia de tren a Castellar. De la mateixa manera que en el seu dia l’entitat Sabadell Crüilla va aconseguir millorar el projecte del tren a Sabadell, la Plataforma T.C.C. ho pot aconseguir a Castellar. A Sabadell ja va quedar demostrat que els tècnics de la Generalitat no són infalibles.
Per altra banda seria bo per Castellar que molta més gent donés suport a aquesta iniciativa, ja que al cap i a la fí, el tren és per a tots. Si estimem el poble, hem de lluitar tots junts.

Si en voleu saber més consulteu : http://trencc.blogspot.com

Notícia relacionada: ERC es compromet a defensar al Parlament l'arribada del tren a Castellar

Secció Local d’Esquerra Republicana de Catalunya de Castellar del Vallès