Esquerra CatNord
Catalunya Nord
04.03.2013 . Número 22
actualitat
Esquerra Republicana contra el tancament de les delegacions de TV3!
Resolució del Consell Nacional i propera interpel·lació al Govern de la Generalitat.

El Consell Nacional d'Esquerra Republicana, màxim òrgan del partit entre congressos, ha adoptat per unanimitat aquest dissabte 2 de març, una proposta de resolució en defensa del model i servei públic de la CCMA i contra el tancament de delegacions de TV3.
En aquesta resolució (text integre en el fitxer adjunt) Esquerra Republicana recorda que "Durant gairebé tres dècades TVC i Catalunya ràdio ha estat un model d'èxit i de cohesió social, a través d'una informació acurada, completa, plural i veraç. Han estat normalitzadors de la llengua i la qualitat democràtica del

Per una TV3 d'àmbit nacional!
Per una TV3 d'àmbit nacional!
Torna la tradicional Ollada Popular i Republicana
Amb Teresa Jordà, diputada al Parlament espanyol

Com ja és tradició, Esquerra Republicana de la Catalunya Nord organitza, a principis d'any, una ollada popular i republicana, excusa ideal per agafar les forces necessàries per seguir treballant per la justícia social i la independència del nostre poble.
Enguany la cita és el dissabte 16 de març a migdia, amb un canvi d'ubicació; la nostra ollada tindrà lloc al Vallespir, concretament a la Sala de Festes de Morellàs, a la carretera de Les Illes. Ens hi acompanyarà la Teresa Jordà, diputada per Esquerra Republicana al Parlament espanyol. Serà una bona ocasió per parlar i discutir del futur i oportunitats del nostre poble.

Hi esteu tots convidats!

Torna l'Ollada popular i Republicana!
Torna l'Ollada popular i Republicana!
En defensa dels drets dels treballadors!
ERC Catalunya-Nord crida a participar a les mobilitzacions del 5 de març.

L'Acord Nacional Interprofessional de l'11 de Gener firmat per la patronal i sindicats minoritaris és nefast per a l'ocupació i perillós pels drets dels assalariats.
Si aquest acord es transformat en llei, els acomiadaments seran facilitats pels amos i el recursos jurídics dels assalariats esdevindrien molt més difícils.
Si una empresa argüeix dificultats econòmiques, reals o suposades, utilitzant el xantatge al lloc de treball, podria obligar a un acord d'empresa decidint de baixes de salari, amb llibertat d'acomiadar els que no acceptarien veure modificat els seus contractes individuals, això sense justificar la causa real i seriosa de l'acomiadament; podria imposar el canvi del lloc de l'execució de la feina o de la qualificació.

Mobilitzem-nos pels nostres drets!
Mobilitzem-nos pels nostres drets!
No a la desaparició de la Catalunya Nord a TV3!
Per una televisió catalana nacional!

Esquerra Republicana de la Catalunya Nord expressa el seu rebuig a la decisió presa pel Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), de posar punt i final a la delegació de TV3 a Perpinyà.
El compromís d'una televisió pública com TV3 és, i ha de ser, doble: oferir una informació de proximitat i de qualitat, així com la de ser una eina de cohesió territorial i cultural de tots els territoris de parla catalana. Amb aquest decisió la direcció de la CCMA ignora aquests principis i aposta per una televisió regional i centralista.

Pere Codonyàn, la veu de la Catalunya Nord a TV3!
Pere Codonyàn, la veu de la Catalunya Nord a TV3!
Esquerra canvia de número de telèfon
Un nou número per estar en contacte.

A partir d'ara, si voleu contactar amb Esquerra Republicana de Catalunya Nord heu de pensar que hem canviat de número de telèfon. Ens podeu trobar al 04.68.67.83.62

Penseu a modificar les vostres agendes!

Un nou número per contactar amb Esquerra republicana de La Catalunya Nord
Un nou número per contactar amb Esquerra republicana de La Catalunya Nord

campanyes

Butlletí electrònic d'Esquerra Republicana de Catalunya a la Catalunya Nord
13 bis carrer gran de les fàbriques
66000 Catalunya Nord
T. 04.68.67.83.62