Cerdanyola del Vallès

Notícia

11 de setembre de 2021 a Cerdanyola

Esquerra Republicana de Catalunya, Guanyem Cerdanyola i Junts per Catalunya no participen a l'acte ni l'ofrena floral oficials en protesta per les limitacions injustificades imposades pel govern del PSC de Cerdanyola a la commemoració de la Diada Nacional.

Després d'haver demanat reiteradament i per escrit aclariments per les restriccions imposades als actes institucionals de la Diada Nacional, el govern del PSC manté la limitació d'assistir 2 persones per l'acte institucional i 10 persones a les tradicionals ofrenes florals.

Aquestes restriccions són, segons les últimes actualitzacions del PROCICAT, totalment injustificades, i més encara quan s'han aixecat bona part de les limitacions aquesta setmana. Així doncs, entenem que són un menysteniment a la Diada Nacional que es podria celebrar mantenint les mesures necessàries i respectant tota la normativa vigent sense aquesta limitació incomprensible. A més, creiem que és un retrocés al dret de participació política que tenim tota la ciutadania.

Per aquest motiu els partits sotasignats no ocuparem les localitats assignades i faran l'ofrena floral en finalitzar l'acte institucional. Així mateix, cridem a totes les veïnes i veïns de la ciutat a ser presents a la plaça Onze de Setembre des de l'exterior del tancat institucional i, en finalitzar aquest, assistir a l'ofrena floral dels partits i entitats posteriors a les ofrenes protocol·litzades.
Finalment encoratgem a tothom a commemorar la Diada Nacional de Catalunya.

Esquerra Republicana de Catalunya
Guanyem Cerdanyola
Junts per Catalunya
11 de setembre de 2021