Cerdanyola del Vallès

Notícia

El govern del PSC no hissa la senyera per la Diada

En un exercici de negligència injustificable o de mala fe, però en tot cas amb absolut menyspreu a la Diada Nacional de Catalunya i a veïns i veïnes de Cerdanyola, el govern socialista no ha hissat la bandera de Catalunya als màstils de la plaça de l'Ajuntament.

Des d'ERC de Cerdanyola del Vallès considerem aquest fet molt greu i exigim la imminent hissada de la nostra senyera, així com les oportunes explicacions a l'alcalde com a màxima autoritat.

Mai fins ara s'havia produït una situació com la d'enguany, limitant la participació ciutadana a l'ofrena institucional, negant a partits i entitats a prendre la paraula i fer un discurs en l'acte, i no hissant la bandera de Catalunya a la plaça de l'Ajuntament.

No cal fer gaire memòria per recordar com en d'altres ocasions, com el dia de l'Aragó o el d'Andalusia, s'han hissat les banderes d'aquests territoris, la qual cosa fa encara més incomprensible l'absència de la bandera de Catalunya avui a la Diada Nacional.

Per tot això entenem que la desatenció dels símbols nacionals catalans esdevé burla i escarni de tan greu desaire un dia com el d' avui.


Secció Local d'ERC Cerdanyola
11 de setembre de 2021