Cerdanyola del Vallès

Notícia

Acord sobre la reobertura del CAP Fontetes

CAP Fontetes - www.cerdanyola.cat
CAP Fontetes - www.cerdanyola.cat
Avui, 14 d’octubre, el Parlament de Catalunya decideix que una comissió parlamentària adopti l'acord dels grups parlamentaris d'ERC, JUNTS i PSC sobre el Centre d'Atenció Primària del barri de Les Fontetes.

Els grups parlamentaris de Govern van presentar esmenes a la proposta de resolució presentada que han esdevingut aportacions que milloren la versió inicial, fent-la més global i aportant rigor, visió estratègica, capacitat de planificació i d’acció.

El PSC ho ha sabut veure i les ha acceptat, modificant la proposta inicial, ERC ha votat a favor, fent què la resolució tiri endavant. Els ACORDS són els següents:
1. Definir la cartera de serveis del consultori local de Fontetes i recuperar aquesta activitat, tan bon punt l’impacte de la COVID-19 sobre l’atenció primària i el període de descans dels i de les professionals ho permetin, com a molt tard a finals d’any.
2. Plantejar l’estudi de les reformes necessàries per garantir l’accessibilitat i el millor funcionament de l’assistència sanitària presencial atenent al previsible creixement de la població al barri.

Un cop aprovada la proposta de resolució en aquest sentit se seguirà treballant per tenir cura dels serveis sanitaris al barri de Les Fontetes i aconseguir uns serveis sanitaris sostenibles, moderns i adaptats a les necessitats del barri i de les persones que hi viuen.


Secció local d’ERC a Cerdanyola del Vallès
Dijous, 14 d’octubre de 2021