Cervera

Totes les notícies

Juli Lago, Carlota Lladó, Ramon Armengol

Presentació de la llista d'Acord Municipal per Cervera

Aquesta setmana s’ha presentat a Cervera la llista que concorrerà a les eleccions del 22 de maig amb el nom d’Acord Municipal per Cervera (AMC-AM). Aquesta candidatura, que està encapçalada per Juli Lago i Carlota Lladó, és la suma de les antigues llistes d’Esquerra Republicana de Catalunya (esquerra) i d’Independents de la Segarra (InSe), dues formacions que han arribat a un acord formal a nivell de tota la comarca. De fet, el seu lema en aquestes eleccions es “Sumem”, apel·lant al contrast amb la sorprenent multiplicació de candidatures que es dóna a Cervera i en altres poblacions. Acompanyen Lago i Lladó en els primers llocs de la llista, l’independent Ramon Armengol, que participa activament en la vida cultural cerverina, i els militants d’esquerra, Marga Garcia i Joan Puig. Els ex-regidors republicans Jaume Garravé i Ramon Castelló figuren als darrers llocs de la llista, junt amb la també regidora independent en anteriors legislatures Marta Domènech.

Acord Municipal per Cervera

El passat diumenge 6 de març es va constituir la Plataforma Municipal d’Esquerra. Aquesta està formada per militants d’Esquerra Republicana de Cervera i per persones independents, algunes d’elles provinents del grup d’INSE (Independents de la Segarra) com a conseqüència de l’acord a què s’ha arribat a nivell comarcal entre aquestes dues formacions. D’aquesta primera reunió n’ha sortit l’acord de concórrer a les properes eleccions municipals sota el nom d’Acord Municipal per Cervera i amb el conjunt dels dos logotips de les dues organitzacions. També s’ha pres l’acord que la candidatura estarà encapçalada per Juli Lago i Carlota Lladó. No es descarta incorporar properament altres formacions de l’àmbit progressista i catalanista a l’acord.

Cervera decideix

Resultat de la consulta sobre la independència a Cervera

El resultat de la consulta sobre la independència a Cervera és el següent: Votants censats majors de 18 anys: 1439 (24.26 %) Votants empadronats majors de 16 anys: 1532 (20.10 %) Vots "Si": 1409 (91.97%) Vots "No": 80 (5.22%) Vots en blanc: 39 (2.55%) Vots nuls: 4 (0.26%) Des de la Secció Local d'Esquerra felicitem als membres la comissió organitzadora de la consulta "Cervera Decideix" per la brillant organització.