Corbera de Llobregat

Notícia

FEM POBLE: 3r FULLETÓ D'ERC CORBERA.

AJUNTAMENT
FEM POBLE
Comencem l’any amb el Saló infantil, per jugar i saltar sense parar! Menuts i grans, gaudirem de la Cursa 5cims. I és que, estem a la FESTA MAJOR de Sant Antoni, de dia a l’esmorzar popular i de nit al Pandemònium i a la Corralada! Al febrer, a la Rua del Carnestoltes fem comparsa, disfressats pels carrers del poble, ballant i fent disbauxa.

A la primavera, les flors envolten la natura, i fem una excursió als Gorgs de la Mola.

Al maig, farem una caminada amb els Gegants fins a Sant Ponç i ballarem Sardanes. A l’estiu, comencem l’ època de piscina.

I, la FESTA MAJOR de Santa Magdalena! Bastoners, Gegants, Pastorets i Disfressada. Comencem a pensar de què anirem per la Tapatum, escoltarem als Timbalers i Grallers, veurem diables, diablets, Corb i corbet, als Correfocs i als concerts de l’Empalmada, que acaba amb la butifarrada i els MaisKi- samba.

Al setembre, comencem el curs escolar, al Petit Corb, a una de les quatre escoles municipals, o a un dels dos instituts.

I com extraescolars: esports, dansa, cultura, idiomes i l’Escola de Música Lluis Soler i Ametller.

A La Diadema i a Sant Telm, hi ha mensualment espectacles infantils de la Xarxa (màgia, titelles, musicals, ...) I també, tallers i conte-contes, a la Biblioteca de Can Baró. Sabeu que tenim 18 parcs infantils? Us en parlaré al pròxim article.

Al Parc de les Palmeres, cada diumenge tenim tallers de Natura i Medi Ambient.

A la tardor, una passejada per Can Planes, on trobarem pinyes i bolets.

I al desembre, trenets, fires i mercats medievals als carrers, per donar pas a la temporada del Pessebre Vivent. Aprofitem per passejar pel casc antic de Corbera alta, on les vistes del poble son increïbles! Arriba l’animació infantil ambulant pel cèntric: follets i personatges nadalencs per entre- tenir a la canalla mentre fem les compres al comerç local. Tenim el Concert de Nadal, farem cagar al Tió Gegant, i veurem exposicions al poble.

Després hi ha qui diu, que no hi ha res a fer a Corbera...