Corbera de Llobregat

Notícia

VALORS. QUI SOM, QUÈ VOLEM. (1)

ERC
 
Esquerra Republicana som un partit històric, de base popular, identificat amb els principis de llibertat, igualtat i fraternitat, orgullós del seu passat, i que s’ha renovat actualitzant els seus valors fundacionals acarant-los als reptes presents i als què es puguin plantejar en el futur.
 
Som una formació d’esquerres, que aposta per la justícia social i que defensa els interessos col·lectius com a garantia dels individuals.
 
Som un partit d’inspiració republicana i socialdemòcrata, que incorpora elements de les tradicions diverses – com la lliurepensadora, obrera, socialista, marxista i o la llibertària – compromès amb la causa de l’internacionalisme i la fraternitat entre els pobles – especialment aquells que pateixen règims dictatorials o autoritaris, explotació econòmica i opressió nacional – que té permanentment com a eix de la seva acció política la lluita contra les desigualtats, les discriminacions i l’abús de poder.
 
Som una formació ecologista conscient que la societat s’enfronta a una crisi ecològica sense precedents, que es manifesta a través de l’emergència climàtica, la pèrdua de biodiversitat, l’esgotament de recursos naturals i la contaminació ambiental severa. Què situa en el nucli del seu ideari la lluita per un model econòmic i social basat en el benestar ambiental, que desenvolupa polítiques per a la transició ecològica i energètica justes atent a les necessitats ambientals de les generacions futures i que vetlla per un territori actiu i unes zones rurals vives.
 
Som un partit feminista, decidit a posar fi al patriarcat i a uns models familiars, socials i d’assignació discriminadora de valor de gènere, els quals es reflecteixen en les múltiples expressions de les violències masclistes que patim i serveixen sovint per justificar-les socialment.
 
Som un partit que defensem la diversitat sexual, d’identitat i d’expressió de gènere, i que apostem per garantir plenament tots els drets de les persones LGTBI+ i per posar fi a les manifestacions d’oci contra les diverses maneres de viure i sentir al marge de la norma que imposa el sistema patriarcal.