Corbera de Llobregat

Notícia

GRAN ÈXIT D'ACOLLIDA DE LA NOVA BIBLIOTECA

CULTURA

Diumenge 24 d'octubre l'alcalde, Pep Canals i el conseller de cultura i mitjans audiovisuals, Joan Manel Tresserras, van inaugurar la nova biblioteca de Can Baró davant d'unes 400 persones.

L'equipament va tenir molt bona acollida i els comentaris d'admiració per part de molta gent es van fer notar.

L'alcalde, Pep Canals, va destacar que "aquest és més que un equipament: no només és un temple de la cultura i la formació com a persones sinó que és un lloc de convivència pública i de cohesió social, un espai de trobada i relació, no només per l'edifici sinó també pel seu entorn."
Canals va agrair l'esforç de tota la gent per tirar-la endavant amb tantes dificultats. Cal no oblidar que el nou govern municipal va trobar l'obra tot juts començada però sense diners per pagar-la. En aquest sentit, Canals va reblar: "ha esta decisiva l'aportació del Departament de Cultura de la Generalitat, sense la qual no hauria estat possible fer-la."

El conseller Tresserras va destacar "la bellesa d'un edifici dissenyat per fer ciutadans i ciutadanes més formats i per tant, més lliures i amb capacitat de triar en un moment en què tanta gent reclama el dret de decidir."

La nova biblioteca, un gran exemple de la feina feta per Esquerra a l'Ajuntament de Corbera i al Govern de la Generalitat.