Corbera de Llobregat

Notícia

COMENCEN LES OBRES DE REPARACIÓ D'URBANITZACIÓ DE LA CREU AREGALL

URBANITZACIONS
Després de 7 anys de lluita intensa i col·laboració entre l'Associació de veïns i veïnes de la Creu Aregall i Esquerra, finalment els fruits han aparegut. Avui diluns, 9 de maig, s'han iniciat les obres de reparació dels desperfectes deguts a una mala execució quan es van fer les obres d 'urbanització.

Des de l'any 2004, els veïns i veïnes van queixar-se d'una presumpta mala execució d'una part de les obres. Aquestes persones ho van mostrar en diverses ocasions al ple davant de la ignorància més absoluta per part de l'anterior alcaldessa, Rosa Boladeras. Ja en aquell moment, en Pep Canals i Esquerra van estar al costat de la gent de la Creu, exigint-ne la reparació i comprometent-nos-en si governàvem.

Així doncs, la Creu Aregall va donar més suport a Esquerra que a cap altre partit en les eleccions municipals de 2007. Aquell vot de confiança l'hem tingut sempre present. Just vam arribar al govern municipal, el juliol de 2007, ja vam constituir la Comissió de seguiment i avaluació de les obres, formada per representants de l'associació de veïns i de l'ajuntament, afirma l'alcalde actual, Pep Canals.

Fruit d'aquella comissió es va fer un decret reclamant els desperfectes trobats imputables a l'empresa constructora. Després de molts mesos de reclamació en via judicial, el jutge va permetre utilitzar-ne els avals i va demanar a l'empresa que ingressés la diferència a l'ajuntament fins al valor total.

Finalment, la perseverança ha tingut premi. L'alcalde conclou dient: "estic molt satisfet i espero que les persones que viuen a la Creu Aregall, també. Vull destacar l'esforç de l'associació de veïns i en concret dels malaurats Jerónimo Garrido i Jordi Salvadó, i també de l'advocat Sr. Juan Gómez. Sense ells, mai no hauríem tingut tanta força com hem tingut per acomplir aquest compromís que dignifica la política, també." Esquerra va defensar-ne la reparació quan estava a l'oposició i l'ha dut a terme estant al govern.

Es preveu que les obres durin unes 6 setmanes.