Corbera de Llobregat

Notícia

UN GOVERN PER UNA IL.LUSIÓ COL.LECTIVA

Avançada gener 2013

No ens cal un govern il·lusionista. Ens cal, un govern il·lusionant. La història dels pobles es  genera a partir de les accions dels ciutadans  anònims i ara,  en aquest país nostre, podem construir un nou Estat, una nova manera de fer les coses i, com no pot ser d’altre manera, els somnis col·lectius es construeixen col·lectivament.
El pacte d'estabilitat parlamentària entre CiU i ERC, ens trasllada, en principi, al somni de la gran majoria de catalans: la consulta per la independència del 2014. No hi ha alternativa econòmica, social i nacional que no passi per guanyar el referèndum l’any que ve. El coratge, l’audàcia i la resistència hauran de ser les nostres companyes inseparables a partir d’ara. Amb aquest acord assegurem que no hi hagi cap retallada que és faci per motius ideològics des del Govern de Catalunya.
Política fiscal i pressupostària més justa i progressiva, el compromís de revertir les retallades quan la recuperació econòmica ho permeti, construir estructures per assolir la Hisenda pròpia, així com constituir un Consell Català per a la Transició Nacional on hi siguin totes les forces polítiques i socials que estiguin a favor de convocar la consulta, formalitzaran un pacte amb la voluntat de sumar el màxim d'actors polítics i socials del país per a fer una  pinya en favor del dret a l'autodeterminació i la independència de Catalunya.
Amb al vostre recolzament reflectit en les passades eleccions amb els 987 vots pels quals us donem les GRÀCIES a tots i totes,  des d’ERC a Corbera us volem emplaçar a treballar junts per a una Catalunya més gran, més estable i més lliure.