Cornellà de Llobregat

Notícia

Raquel Albiol, cap de llista a les Eleccions Municipals del 2023

Raquel Albiol i Gilabert, va ser escollida ahir per unanimitat de l’assemblea local d’Esquerra Republicana de Cornellà de Llobregat. 
 
En aquestes primàries, amb una sola candidatura, Raquel Albiol, queda validada per continuar liderant el projecte d’Esquerra Republicana de Cornellà. Actualment, és la portaveu i cap de l’oposició al consistori i és regidora des del 2015. En el transcurs d’aquests anys ha consolidat la seva experiència en l’àmbit municipal. La seva implicació social i política, tant al consistori com als carrers de la seva ciutat, per la millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes del municipi, han fet que sigui una persona notablement reconeguda i valorada pels seus conciutadans i conciutadanes.  
 
Raquel Albiol, en un discurs emotiu i encoratjador, ha traslladat la necessitat d’un canvi a Cornellà “amb un partit socialista que fa més de 30 anys que governa, amb majories absolutes i maneres de fer hegemòniques, cal una transformació a l’ajuntament, amb una proposta jove, dinàmica i constructiva i que escolti a la ciutadania i les seves necessitats, i aquest canvi només el pot donar Esquerra Republicana”. Raquel Albiol ha manifestat que “vol liderar un canvi, volem que Cornellà sigui el millor lloc on viure, i per fer-ho possible hem de posar les persones al centre de totes les polítiques”
 
També ha remarcat que “La meva voluntat és ser l’alcaldessa del segle XXI” i ha posat en valor la feina en equip “Jo només soc la cara més visible d’un projecte, colze a colze som molts i diversos els que treballem cada dia per fer un Cornellà millor” i ha encoratjat als i les assistents a sumar-s'hi.  
 
Ha destacat la il·lusió amb la qual afronta aquest repte i el compromís de continuar al servei de la gent i es marca com a objectiu prioritari la preservació de Ribera Salines com un espai natural al servei de la ciutadania.