Cornellà de Llobregat

Notícia

Les aportacions d'Esquerra al Pressupost de l'Ajuntament de Cornellà

Pressupost
Pressupost
Al Ple del mes de desembre s'aprovava definitivament el Pressupost de l'Ajuntament de Cornellà i el Grup Municipal d'Esquerra hi vam donar suport perquè amb les nostres aportacions s’incrementen les partides en els àmbits social, educatiu, comercial i de medi ambient.

Hi vam votar a favor tenint en compte que l’equip de govern ha incorporat gairebé totes les nostres propostes i que hi ha el compromís i la voluntat d’implementar altres aspectes de difícil quantificació, com per exemple ler auditories que s'han de dur a terme als edificis municipals per millorar-ne l’eficiència energètica.

Alhora, hi ha el compromís per totes dues parts per mantenir un diàleg periòdic per establir com i de quina manera es destinen els imports de les nostres aportacions i de la resta del pressupost.

D’altra banda, continuarem treballant per uns pressupostos més participatius que els actuals en què, sense por, la ciutadania hi tingui molt més a dir. No compartim el deute que l’Ajuntament acaba absorbint de ProCornellà i continuarem demanant els comptes més clars per saber a què es destinen els diners de la ciutadania.

En la imatge de sota hi ha les nostres aportacions desglossades per partides.