EL FULL DE CORNELLÀ
Cornellà de Llobregat
04.09.2014 . Número 6
actualitat
1714 - 2014. ÀPAT POPULAR + concert rumba catalana
Diumenge, 7 de setembre del 2014 a les 14:00 h
PARC DE ROSA SENSAT
Cornellà de Llobregat

i amb els parlaments de:

Raquel Albiol
candidata a l'alcaldia
Joan Tardà
diputat al Congrès
1714 - 2014 Àpat popular
1714 - 2014 Àpat popular
La República Catalana comença als municipis
Estem a les portes de moments històrics, a un pas d'aconseguir allò pel que fa molts anys que lluitem: la Independència. La Independència, un concepte que engloba molts valors: llibertat, república, justícia social, igualtat, democràcia, estat del benestar, responsabilitat, emprenedoria, creativitat, laïcitat...
Raquel Albiol
Raquel Albiol
Caixa o faixa!
Després de mesos i mesos d’acumular forces, després de mesos i mesos de mobilitzacions populars que han evidenciat que la ciutadania catalana ha assumit  la necessitat de fer un pas endavant definitiu si volem garantir la viabilitat econòmica del país i la sostenibilitat d’un model social que permeti  la redistribució de la riquesa a través de l’estat social i del benestar, ha arribat l’hora de saltar la tanca.
Joan Tardà
Joan Tardà
L'antic Camí Ral al seu pas per Cornellà
El Camí Ral de Barcelona a Vilafranca, passant per Cornellà,  va ser durant segles la principal ruta  per anar cap al sud. El seu recorregut partia del portal de Sant Antoni de Barcelona, seguint per l'actual plaça Espanya, carretera de la Bordeta, l'Hospitalet, Cornellà, Sant Boi, Sant Climent, Begues, Olesa de Bonesvalls, Avinyonet i Vilafranca.
Traçat de l'antic Camí Ral a Cornellà
Traçat de l'antic Camí Ral a Cornellà

campanyes

Esquerra Republicana
Cornellà de Llobregat
T. 678 446 734