Cubelles, Casal Josep Mestres

Notícia

ESTIU

Ja estem en ple període estival. Molts de nosaltres estem organitzant les vacances d'estiu o ja les tenim organitzades. Des d'ERC-Cubelles ens anem de vacances sabent que encara hi ha molta feina per fer i molts projectes a executar al municipi, però satisfets que dos punts fonamentals del nostre programa electoral s'han complert:

- La requalificació dels terrenys on construi el nou Institut de Cubelles, aprovat en Ple.
- Endegar els nous pressupostos participatius 2019.

Des d'ERC appostem per una ensenyança pública de qualitat i per consolidar eines de participació ciutadana, així com recolzem totes aquelles idees i projectes que afavoreixen el municipi, com ara l'obertura de l'Aliança i el conveni signat amb l'Ajuntament de Cubelles, que farà que les seves instal·lacions s'obrin al municipi.

Dit això, els que anem de vacances o als que ens toca treballar aquest estiu, no hem d'oblidar que l'estat espanyol manté segrestats per delictes inexistents a polítics catalans que no podran gaudir d'aquestes vacances amb els seus fills, parelles, familiars o amics. Per això, hem de gaudir de l'estiu, sense oblidar tres objectius fonamentals:

LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS
RETORN DELS EXILIATS
INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA

Bon estiu!