Cubelles, Casal Josep Mestres

Totes les opinions

Cubelles Comunica juliol-agost 2018

ESTIU

Ja estem en ple període estival. Molts de nosaltres estem organitzant les vacances d'estiu o ja les tenim organitzades. Des d'ERC-Cubelles ens anem de vacances sabent que encara hi ha molta feina per fer i molts projectes a executar al municipi, però satisfets que dos punts fonamentals del nostre programa electoral s'han complert: - La requalificació dels terrenys on construi el nou Institut de Cubelles, aprovat en Ple.

Cubelles Comunica maig-juny 2018

Cultura i Participació, claus de progrés

De vegades no és a la tercera, sinó a la quarta, la vençuda, però finalment, després de tres intents fallits anteriors, el 15 de maig el Ple va aprovar la modificació puntual del Pla General que afecta la zona on s’edificarà el nou Institut Les Vinyes, prop de l’Escola Charlie Rivel, pas previ indispensable per fer realitat el que fa onze anys que el municipi espera i els barracons de Les Vinyes plasmen.

Històries d'Alta Mar

El resum de Pablo Casado sobre la Diada va ser amb metàfora marinera (qui ens ho anava a dir després de tants gags mariners del President Mas al Polònia): “Comparar un transatlántico como la nación espanyola con una zodiac pinchada, que es lo que tienen ahora mismo los de la CUP y sus colaboradores en la Generalitat, da risa”.   Podem afirmar que el transatlàntic de l’Estado amenaça amb impactar amb força: busquen urnes, paperetes, sobres, tot allò que olori a vot indisciplinat.

Esquerra Republicana Cubelles - Cubelles Comunica juny - juliol 2017

La gestió i els seus límits

La política és la gestió del bé comú. Això implica dos conceptes igual d’importants: objectiu i gestió. L’objectiu vindrà determinat pels principis propis: des d’Esquerra, pilars com l’educació pública són fonamentals per la igualtat d’oportunitats. I la gestió és la que posa límits al que volem: tota decisió implica costos, i l’invertit en una partida, deixa d’invertir-se en una altra, cal prioritzar.

Cubelles Comunica abril 2017

Educació i joventut, projectes de futur

A mitja legislatura, Esquerra de Cubelles encara nous reptes, tant propis com de govern, i consolida projectes llargament anhelats i lluitats com la construcció d'un nou institut que substitueixi les actuals instal.lacions provisionals de Les Vinyes. Amb el suport de la Generalitat per resoldre aquesta situació pendent des de fa uns anys, entre tots haurem de buscar el lloc indicat per la nova construcció i consolidar, així , aquest projecte educatiu, de la mateixa manera que fem palesa la necessitat per tothom acceptada d'un centre de joventut.

Cubelles Comunica gener 2017

Compliments i Compromisos

El 1914, Pere Escardó i Pedro torna d'ultramar i funda L'Aliança, un dels edificis emblemàtics del nostre municipi que, després d'anys de tancament, avança en el seu camí cap a la reobertura. Declarat el 2011 com a Bé Cultural d'Interès Local, Esquerra apostava ja en el seu programa electoral pel fet que la reobertura fos un fet durant aquesta legslatura, i és per això que celebrem el conveni entre la Societat Recreativa i Cultural l'Aliança i el govern per a que l'edifici pugui tenir un ús públic que el situï, de nou, en el nucli cultural de Cubelles.

Joaquim D. Macià

Fites i Reptes

Ha passat l'esiu i hem celebrat les dues Festes Majors, la gran i la petita, amb un gran èxit de participació ciutadana, on gent de poble, visitants i estiuejants han gaudit dels balls populars, i de les nostres tradicions més arrelades, organitzades per Cultura, així com de La Verema, i com no, de l'arribada de la flama del Canigó on gent de Cubelles anà a buscar-la a lloc. Ara tornem a la feina amb més ganes i responsabilitats que mai, ja que encarem la recta final de l'any amb la mirada posada als pressuopstos del proper 2017, amb l'objectiu de fer entendre a tos els partits del Consistori de la seva necessitat i conveniència pel futur de Cubelles.

Ester Pérez Massana, Regidora de Cultura i Ensenyament de l'Ajuntament de Cubelles

Festa Major 2016

Amb aquest mar que tenim al davant, mar que uneix Europa, Àfrica i Àsia, lloc que temps enrere separava musulmans i cristians i ara és molt lluny i molt a prop de Barcelona i Tarragona, siguin les que siguin les preocupacions i ocupacions que al llarg dels dies ens abracen, es fa, tan sols mirant-lo, tot plegat més senzill, més menut. Un any i escaig després d'assumir el càrrec ja ens tornem a veure immersos en la nostra gran Festa Major.

La importància d'ERC a Cubelles

Estem en un moment cabdal de la legislatura. L’equip de Govern Municipal ha presentat el Pla d’Acció Municipal, on es recullen les directrius bàsiques del què volem fer a Cubelles en els propers quatre anys, en dissenyar com volem que sigui la nostra Vila, malgrat les importants davallades d’ingressos a la tresoreria municipal. Els objectius, les propostes i pràcticament tot el programa electoral que van portar Esquerra altre cop a l’Ajuntament, queden reflectits en aquest PAM, l’objectiu del qual és millorar en tots els àmbits, la vida dels veïns de Cubelles.