Ebre

Notícia

Joan Roig tornarà a ser l’alcaldable d’Esquerra Republicana a Alcanar

L’actual alcalde d’Alcanar, Joan Roig i Castell  ha estat escollit per Esquerra Republicana de Catalunya com a candidat a les eleccions municipals del maig de 2023, just la setmana en què es complien tres anys del seu nomenament com a alcalde. En una assemblea on hi van participar amics, simpatitzants i militants, es va escollir per unanimitat la seua candidatura, l'única que es va presentar.

A la trobada, Roig va recordar que el mandat actual "ha estat marcat per tres anys excepcionals i plens d'incerteses", fent referència als estralls produïts pels aiguats al municipi, i la gestió de la pandèmia de la Covid. L’alcaldable es va comprometre "a continuar superant reptes, treballant amb la mateixa il·lusió del primer dia pel present i el futur del nostre poble, ben conscient de la responsabilitat que comporta ser el candidat d'Esquerra Republicana a Alcanar".

Joan Roig, a més d’alcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alcanar, també és l’actual president del Consell Comarcal del Montsià. Amb una àmplia experiència de govern, forma part del consistori canareu des de l'any 2011, on ha dirigit regidories com Participació Ciutadana, Salut, Joventut o Gent Gran. Fisioterapeuta de professió, Roig és postgraduat en Lideratge i Governança per la UAB i està cursant el grau universitari de Ciències Socials a la UOC.