Ebre

Notícia

Joan Aubanell serà l’alcaldable d’Esquerra Republicana a Gandesa

La militància d’Esquerra Republicana de Catalunya de Gandesa ha escollit a Joan Aubanell i Sabaté per encapçalar la llista electoral del partit a les eleccions municipals de 2023. A les eleccions municipals de 2011 ja formà part de la candidatura d’Esquerra Republicana, per posteriorment, a les següents eleccions de 2015 i 2019 integrar-se a la d’Alternativa per Gandesa – AM, encapçalada per Miquel Aubà. Ara n’agafa el relleu com alcaldable.
Amb l’elecció de Joan Aubanell Esquerra Republicana fa una aposta per un lideratge renovat i rejovenit amb la voluntat d’encarar una nova etapa on també es puguin sumar noves veus al projecte republicà.  “Tenim empenta i il·lusió, treballarem per oferir una proposta engrescadora i transformadora de Gandesa per sumar-la als grans eixos de treball que estem liderant el republicanisme des de l’àmbit municipal i de Govern arreu del país. És l’hora del canvi a Gandesa”. Ha afirmat Aubanell.

El candidat ha manifestat que “és un gran honor i una gran responsabilitat agafar el relleu de l’enyorat Miquel Aubà, exemple de gran alcalde, que va liderar i executar projectes importants per a Gandesa, amb una gestió exemplar, i mantenint sempre un compromís insubornable en la defensa del nostre poble, la pagesia i el país.

Esquerra Republicana intentarà trencar la majoria absoluta sorgida de les últimes eleccions municipals, fent valer la seva bona base electoral que l’han portat a guanyar totes les eleccions espanyoles i catalanes que s’han celebrat al municipi des de l’any 2019.

Joan Aubanell és enginyer agrícola i durant aquesta legislatura, el març de 2020, va ser nomenat regidor de l’Ajuntament de Gandesa. Persona implicada en la vida social i esportiva del municipi, va formar part de la candidatura d’Esquerra Republicana a les darreres eleccions al Parlament de Catalunya.