Esquerra - Acord pel Masnou

Notícia

Programa electoral 2015-2019

ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA – ACORD PEL MASNOU – MES MOVIMENT D’ESQUERRES es presenta a aquestes eleccions municipals amb l’objectiu d’aconseguir l’alcaldia del Masnou amb un programa basat en una alternativa de progrés compromesa amb el procés cap a la sobirania del nostre país.

‪#‎lesdonesielshomesdesquerra‬ ens comprometem amb:

La COHESIÓ SOCIAL. Avançar cap a un pla d’acció social que eviti l’exclusió social (habitatge, mercat laboral, pobresa energètica, alimentació, escolarització i igualtat de gènere), amb mesures que facilitin l’accés als serveis públics.

La PROMOCIÓ. Amb el Centre d’Empreses Casa del Marquès, la finestreta única empresarial i l’impuls a l’emprenedoria i al comerç local, amb formació i nous plans ocupacionals. Completem la promoció del Masnou amb l’oferta turística i cultural del projecte Terra de Mar.

El MANTENIMENT i l’ESPAI PÚBLIC. El manteniment i la neteja són prioritaris. Ajuts per a la rehabilitació d’habitatges, un pla d’estalvi energètic municipal i la finalització dels projectes del parc Vallmora i el complex esportiu conduiran a uns espais públics de qualitat.

La CULTURA. La cultura com a motor del municipi. La programació de l’Espai Escènic Ca n’Humet, l’aposta pels creadors locals i el suport a les festes i la cultura popular, la xarxa d’equipaments de proximitat i la configuració d’un eix cívic i cultural.

La MODERNITZACIÓ. Apostem per nous canals de comunicació i participació. Posar de relleu el valor dels empleats públics, amb formació i tecnificació, clau per a una millor gestió de l’acció municipal.

Un NOU PAÍS, la REPÚBLICA CATALANA. Participació activa en el procés de construcció de la República Catalana.


http://acordpelmasnou.cat/programa.pdf