El Papiol

Notícia

Comunicat d’Esquerra Republicana El Papiol en relació al Consultori Local

Davant les diferents consultes que se’ns han fet arribar al respecte, i tal i com s’explica en la notícia publicada avui a la pàgina web de l’Ajuntament, volem deixar constància que la reobertura del Consultori Local del Papiol, NO és competència de l’Ajuntament, li correspon a la Conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya, que treballa amb criteris estrictament sanitaris. Tot i no ser de competència municipal, no deixarem de requerir de manera URGENT la reobertura del nostre consultori local a les autoritats sanitàries competents.
Des del Grup Municipal  fa diverses setmanes treballem i estem en contacte constant amb els responsables per plasmar les necessitats i les característiques de la població del Papiol, que fan necessària la reobertura. També s’està treballant per millorar el transport cap al CAP mentre el Consultori segueixi tancat. Seguim, per tant, amb molta atenció la possibilitat d’obertura del Consultori, doncs vagi per endavant, la nostra voluntat és que aquest es reobri quan abans millor, ara bé, sempre vetllant per la seguretat, benestar i l’atenció òptima de la ciutadania, i que es pugui garantir l’atenció de dos circuits clarament diferenciats: COVID i el NO COVID, i segons ens informen, ara mateix NO es compleixen les condicions òptimes, basades en criteris sanitaris. Som plenament conscients del greuge que representa que el Consultori estigui tancat, però NO podem oblidar que estem davant d’una crisi sanitària mundial i per evidents motius de salut, es requereixen mesures excepcionals.
Aprofitem aquest comunicat per destacar la importància que tindrà la construcció d’un Ambulatori que sí que compleixi les condicions òptimes i satisfaci les necessitats de la població.
Volem tenir un record per totes aquelles víctimes d’aquesta pandèmia, tant per aquelles persones que ens han deixat, com per als seus familiars i amics, que en molts casos no s’han pogut despedir com haguessin volgut.
A totes vosaltres, el nostre més sentit condol i tota la nostra estimació i suport.