El Papiol

Notícia

Segon comunicat d’Esquerra Republicana El Papiol en relació al Consultori Local

Fa aproximadament un mes, el dijous 4 de juny, des d’Esquerra Republicana El Papiol vàrem emetre un comunicat on vam deixar constància que tot i no ser un tema de competència municipal no ens resignàvem a acceptar la situació i els nostres regidors i regidores seguirien treballant tant per revertir la situació, com per facilitat el transport als papiolencs i papiolenques que s’hagin de traslladar al CAP mentre el Consultori Municipal romangui tancat.

Tot i no poder concretar encara la data d’obertura definitiva del Consultori, el dimarts 7 de Juliol hi haurà una altre reunió amb la Conselleria de Salut per tractar el tema, veiem amb optimisme i celebrem les accions que el govern municipal ha dut a terme.

D’una banda, des de la regidoria de mobilitat s’ha aconseguit que des de l’1 de juliol s’hagin incrementat el nombre d’autobusos entre el Papiol i el CAP la Granja (Molins de Rei) havent-hi 15 busos que baixen de Papiol a Molins i 17 que fan el trajecte de tornada.

D’altra, des de la regidoria de Sanitat s’ha aconseguit que a partir del dimecres 8 de Juliol el Consultori Municipal s’obrirà de nou al públic per a fer analítiques.

Aprofitem aquest comunicat per destacar la importància que tindrà la construcció d’un Ambulatori que sí que compleixi les condicions òptimes i satisfaci les necessitats de la població.

Davant de les consultes que ens feu arribar, podem constatar que tot i la crisi sanitària del Covid19 la construcció de l’Ambulatori segueix endavant, i compta amb el finançament necessari dins dels Pressupostos de la Generalitat.

Horaris autobusos: Link
Notícies relacionades:
http://www.elpapiol.cat/actualitat/notic./actualitat/noticia/lajuntament-del-papiol-facilitara-el-transport-al-cap-la-granja-de-molins-de-rei
http://www.elpapiol.cat/actualitat/notic./actualitat/noticia/mes-autobusos-del-papiol-al-cap-la-granja-a-partir-de-dema
http://locals.esquerra.cat/elpapiol/article/103162/comunicat-desquerra-republicana-el-papiol-en-relacio-al-consultori-local
http://elpapiol.cat/actualitat/notic./actualitat/noticia/el-consultori-del-papiol-obrira-parcialment-per-a-les-extraccions-de-sang