El Prat

Notícia

A LA VOSTRA DISPOSICIÓ

Article d'opinió a la revista municipal EL PRAT
Article d'opinió a la revista municipal EL PRAT
Article d'opinió a la revista municipal EL PRAT

Aquest passat 13 de juny, es va constituir el desè ajuntament després de la recuperació de la democràcia al ple celebrat al teatre Modern. Esquerra Republicana a tornat a entrar a l’ajuntament amb força gràcies a la confiança que ens veu donar els 2.355 pratencs i pratenques el passat 24 de maig. Treballarem per no defraudar a ningú.

Ara comença l’hora de la veritat. El moment de posar en pràctica tot allò que us hem proposat en les trobades realitzades durant aquests anys i, més intensament, durant la campanya electoral.

Crearem la figura del regidor de barri per recollir periòdicament les inquietuds dels ciutadans acordant amb les entitats del barri visites programades. Escoltarem i traslladarem al ple municipal totes aquelles propostes que, una vegada estudiades i tractades amb els seus promotors, puguin tenir un camí fructífer. Tractarem, amb l’equip de govern, la creació d’un Pacte Municipal pel Progrés Econòmic i Social, acordat entre l'Ajuntament i els principals agents econòmics i socials del Prat, que fixi línies d'actuació consensuades en matèria de Promoció Econòmica, Educació, Acció Social, Urbanisme i Medi Ambient.

Tant la Núria com jo mateix, Grup Municipal d’ERC-El Prat, quedem a la vostra disposició.