El Prat

Notícia

MARCANT ESTIL PROPI

Article d'opinió a la revista municipal EL PRAT
Article d'opinió a la revista municipal EL PRAT
Article d'opinió a la revista municipal EL PRAT

Anem complint el nostre programa electoral on, un dels punts bàsics deia fomentar la participació i obertura del ple municipal a la ciutadania.

En aquest últim ple municipal, vam preguntar a l'equip de govern, quin seria el futur dels Tallers J. Valls en la modificació del planejament urbanístic de Cal Saio en proposar la desaparició de les categories d'usos industrials 3a i 4a.

Què més en fet?

1/ Estem treballant amb altres ajuntaments comarcals per valorar la possibilitat de crear una àrea d'autocaravanes, per exemple, al pàrquing de l'estació de Renfe.

2/ Estem estudiant la possibilitat que l'AE Prat pugui fer promocions entre els aficionats visitants i arribar a un conveni amb diferents restaurants del Prat oferint un "pack" que ajudi a promocionar la ciutat.

3/ Ens preguntem si seria útil tenir transport públic i guinguetes a la platja durant els caps de setmana d'hivern, encara que fos mitja jornada per aquells que no van a peu ni en bici?

En aquest últim ple municipal s'han presentat 7 mocions i una declaració institucional. L'equip de govern sempre diu que n'hi ha masses encara que són ells els que presenten la majoria.

També s'ha aprovat la inclusió de Can Comes, dels finestrals de Can Peixo i el Niu de metralleta de la platja al patrimoni protegit. Esperem que no acabin com el Teatre de L'Artesà.