El Prat

Notícia

EL QUE ENS DEMANA LA GENT

Article d'opinió a la revista municipal EL PRAT
Article d'opinió a la revista municipal EL PRAT
Article d'opinió a la revista municipal EL PRAT

El Grup Municipal d’ERC-El Prat hem proposat a l’Ajuntament:

1/ L’estudi de fer arribar un bus durant els caps de setmana d’hivern fins a la platja. Ens preocupa el fet que hi ha un sector de població que queda exclosa dels beneficis que aporta la platja, dels serveis i de les activitats que s’hi desenvolupen durant bona part de l’any. Parlem de persones grans, persones amb mobilitat reduïda, famílies amb infants petits sense mitjà de transport propi, joves adolescents, entitats d’esplai per a infants i joves i escoles que ens visiten de fora del Prat. Ho veiem possible amb l’arribada de L9, fent un replanteig de les línies PR i obrir-ne una com bus a demanda als caps de setmana de l’hivern.

2/ Una millora integral, similar a la feta al C/ Rigual, del C/ Eusebi Soler tan malmès després de la seva concepció com a carrer de vianants i convertit, per necessitats de l’ordenació de la circulació de la zona, un carrer amb molta circulació diària de tot tipus de vehicles. La conseqüència d’aquest canvi d’usos ha comportat un deteriorament molt important de l’enllosat: lloses trencades, escantonades, inestables, taques d’olis i benzines impossibles de netejar; el deteriorament dels embornals i els intents d’arreglar les lloses trencades amb pegots de ciment que també han contribuït a la imatge de deixadesa i deteriorament de la zona.

3/ La possibilitat de facilitar a les persones aturades l'oportunitat de fer un videocurrículum a través d'El Prat TV i penjar-los dins la web municipal o de la televisió local i tot gestionat des del Centre de Promoció Econòmica. A Gavà TV es van fer 40 gravacions i 23 d'aquestes persones avui estan treballant, el que significa un 57% d'inserció laboral. La reducció de l'atur local és una de les nostres prioritats i estem convençuts que aquesta iniciativa pot ajudar a fer-ho.