El Vendrell

Notícia

Acabem amb el masclisme!!

Silvina Lugones. Secretaria de la Dona ERC El Vendrell i Eva Mata, regidora ERC El Vendrell

El passat mes de febrer tota la corporació ens retrobàvem de forma presencial al ple
ordinari de l’Ajuntament del Vendrell després d’una llarga i dura crisi pandèmica, estàvem molt esperançats i alegres.
Aquest esperit d’alegria va canviar de forma atroç, ja que vam poder ser testimonis d’uns fets que podríem qualificar com a misògins. Cal destacar que no només ho vam presenciar els que estaven a la sala de plens sinó tothom que ens estava seguintper les xarxes socials.
El succés va passar en el moment en que es debatia una proposta de l’equip de govern i on es posava de rellevància a les dones del Vendrell. La regidora Verònica Moreno del grup Podem El Vendrell fent ús del seu torn de paraula argumentava i
opinava sobre la proposta que s’estava debatent i realitzava tot un seguit de reivindicacions envers la figura de la dona al Vendrell. Fou en aquell instant que es va poder observar tot un seguit de rialles per part de l’equip de govern. Tots els que
hi estàvem presents, vam observar una actitud burlesca per part del govern. Però aquí no s’acabava la cosa. Quan la regidora va demanar explicacions dels motius que provocaven les rialles, un dels regidors del PSC li va dir en to molt burlesc que no se l’entenia i que vocalitzés bé.
Desgraciadament, una proposta de l´equip de govern rellevant i positiva per les dones va acabar fent aflorar una conducta del mateix equip de govern totalment impròpia i oposada al sentit i objectiu que consagrava la proposta i va provocar un efecte contrari, desolador i trist de presenciar.
Nosaltres com a bones ciutadanes volem fer ben les coses, volem que desapareguin aquestes actituds masclistes fruit del patriarcat, volem que les dones siguin respectades i reconegudes, volem que no ens silenciïn ni ens ignorin, perquè volem una societat justa i igualitària on les dones en cap cas siguin maltractades. Per això us demanem fermament que acabem amb el masclisme!!