Esplugues de Llobregat

Notícia

Antoni Haro, elegit nou president d’ERC a Esplugues

Toni Haro és el nou president de la Secció Local d'ERC d'Esplugues. // Pau Riba
Toni Haro és el nou president de la Secció Local d'ERC d'Esplugues. // Pau Riba
La secció local d'Esquerra Republicana d'Esplugues de Llobregat va elegir per unanimitat Antoni Haro com a nou president en una assemblea celebrada el passat divendres 4 de setembre. Antoni Haro, que agafa el relleu de Joan Vàzquez, serà a partir d'ara qui estarà al capdavant dels republicans espluguins.

En una Assemblea marcada per l'emergència sanitària —ha estat ajornada des del març, moment en què el president sortint va deixar el càrrec per motius personals— que es va celebrar seguint totes les mesures de seguretat —d'higiene, distància i capacitat de la sala—, la secció local d'Esplugues va aprovar la candidatura següent:

—Presidència: Antoni Haro
—Secretaria d’organització: Ester Martínez
—Secretaria de Finances: Joan Carles Sillero
—Secretaria d’Imatge i Comunicació: Roger Martínez
—Secretaria de la Dona: Isabel Almató
—Secretaria de Política Municipal: Marta Alarcón
—Secretaria de Transició Ecològica: Isabel Almató
—Secretaria de Nova Ciutadania: Roger Martínez
—Portaveu del Grup Municipal: Oriol Torras
—Portaveu Jovent: Pau Riba
—Vocalia Comunicació: Ernest Briz

Antoni Haro, en la presentació de la candidatura, va destacar que es presenta il·lusionat a la presidència amb la intenció de continuar amb la dinàmica que té la Secció Local, que va qualificar de «molt positiva, amb molta compenetració, ganes i eficiència, tal com avalen els resultats electorals», els millors d'Esquerra a Esplugues des de la recuperació de la democràcia. Haro es va mostrar «molt feliç d'haver estat elegit» i va assegurar que intentarà «no decebre» i que hi posarà «totes les ganes i el temps» que podrà.

Antoni Haro (Sant Just Desvern, 1961) és tècnic de farmàcia a Esplugues i té una llarga trajectòria sindical i al capdavant del moviment associatiu de la vila, especialment en les entitats de cultura popular, i és militant d'Esquerra des de fa més de 20 anys.