Esplugues de Llobregat

Notícia

Roger Martínez pren el relleu d'Herminia Villena i serà el nou regidor republicà d'Esplugues

Roger Martínez, regidor d'Esquerra Republicana d'Esplugues de Llobregat
Roger Martínez, regidor d'Esquerra Republicana d'Esplugues de Llobregat
Roger Martínez Dias serà el nou regidor d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament d'Esplugues, arran de la renúncia de la doctora Herminia Villena per motius personals al ple del mes de maig d'aquest 2021.

Roger Martínez, que és professor de secundària des de fa 16 anys en una escola d'Esplugues, es va presentar com a número 5 a les eleccions municipals del 2019, i ha dit que agafar el relleu de l'Herminia "és una responsabilitat que encaro amb molta il·lusió, tot i que soc conscient que substituir-la és un repte. És una persona insubstituïble". A més a més, ha afirmat que "si m'haguessin dit fa tres anys que representaria la ciutadania d'Esplugues des de dins de l'Ajuntament, no m'ho hauria cregut". També ha agraït "la confiança que m'han mostrat els companys i companyes d'Esquerra" i espera donar el màxim en aquesta nova etapa al consistori espluguí.

Roger Martínez ha treballat en moltes feines al llarg de la vida, tot i que des de fa 16 anys es dedica a l'ensenyament de la llengua i la literatura catalanes a secundària. És soci d'Òmnium i del CF Can Vidalet. Va néixer l'any 1975, va créixer a Esplugues i va estudiar a l'Isabel de Villena, on fins ara ha fet de professor, i va jugar molts anys a l'Hoquei Club Esplugues. Roger Martínez és casat, té dos fills i viu al barri de la Plana.

Aquí en Roger es presenta breument:
 

  • Roger Martínez es presenta com a regidor d'Esquerra Republicana d'Esplugues