Esplugues de Llobregat

Notícia

Com a representant del Govern de Catalunya hi va participar la Secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta


Els dies 17 i 19 de setembre es van celebrar a París les Jornades europees de famílies lesbianes i gais. Es van tractar sobre la situació de les famílies lesbianes i gais en relació a un gran ventall d'aspectes com la legislació de cada país, els polítics, les comunitats espirituals i les dificultats a la vida quotidiana quan aquestes famílies no són reconegudes legalment.

Les Jornades Europees sobre famílies LGBT estan organitzades per la Xarxa Europea d'Associacions de Famílies LGBT (NELFA), agrupació de més de 15 associacions, de la qual l'Associació de Famílies Lesbianes i Gais a Catalunya (FLG) en formem part des del seu inici. Com a representant del Govern de Catalunya hi va participar la Secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania Sra. Carme Porta. La seva aportació va consistir en una ponència sobre els drets de les famílies homoparentals a Catalunya i l'Estat espanyol.