Esplugues de Llobregat

Notícia

www.gentperesplugues.cat

Som davant d’unes eleccions municipals transcendentals per a Esplugues, on la veu de les persones independents d’esquerres ha de marcar la diferència per construir una Esplugues on els i les seves representants politics vagin pel davant dels problemes de la ciutadania.

Volem canvis polítics importants, cal garantir el respecte per les persones, la participació ciutadana, la defensa de la nostra llengua i cultura, la lluita per a les nostres reivindicacions socials i nacionals, i això s’aconsegeix amb politiques d’esquerres. La societat necessita que les seves polítiques i els seus politics s’avancin a les necessitats de la gent.

Si sumem les nostres forces assolirem els millors resultats de l’independentisme a Esplugues. Ara és l’hora de la unió de Esquerra + Reagrupament + Gent Per Esplugues; aquest és el primer pas per aconseguir una Esplugues més justa i més lliure. Cal que els ciutadans i ciutadanes d’Esplugues feu confiança al Jordi Figueras i a aquesta candidatura amb gent procedent de diferents sectors de l’independentisme, de les entitats, de la societat d'Esplugues, també gent no adscrita a cap partit polític.

Perquè Esplugues ha de continuar tenint a l’Ajuntament representació política d’esquerres, independentista i independent; persones compromeses que treballem per enfortir el nostre poble, la nostra societat i donar resposta reals als problemes i les necessitats dels ciutadans i les ciutadanes.


www.gentperesplugues.cat