Esplugues de Llobregat

Qui som

Som un grup d'homes i dones d'Esplugues, d'edats i origens molt diferents, que ens hem ajuntat per treballar per fer un país i una ciutat millors.

En les darreres eleccions municipals, celebrades el 26 de maig de 2019, ens vam presentar sense formar part de cap coalició electoral i vam treure un històric resultat de 4.065 vots, que en percentatge representen un 18,21%. Aquest resultat ens va permetre la presència institucional de 4 regidors a l'Ajuntament: l'Oriol Torras i Herminia Villena (que repetien per primera vegada al capdavant de la llista electoral), Joan Carles Sillero i Marta Alarcón.

El Grup Municipal Republicà edita "El Torrent", un full informatiu local d'Esquerra. És una publicació en què trobareu temes d'actualitat tractats a fons i la política municipal exercida pels nostres repesentants republicans.

Si voleu rebre informació d'Esquerra Republicana d'Esplugues de Llobregat, passeu pel nostre local o bé envieu-nos un correu electrònic.

Participeu amb la gent d'Esquerra Republicana a Esplugues per millorar la ciutat!

Correu: [email protected]

Consulteu la llista històrica de tots els regidors i regidores que ERC ha tingut a l'Ajuntament d'Esplugues des de 1931 fins a l'actualitat
Imatge