Federació de Girona

Notícia

L'alcaldessa d'Ordis, Anna Torrentà, i el tercer tinent d'alcalde de Lloret, Jordi Orobitg, nous diputats al Parlament de Catalunya

L'alcaldessa d'Ordis, Anna Torrentà, i el tercer tinent d'alcaldia de Lloret de MarJordi Orobitg, són els nous diputats d'Esquerra Republicana al Parlament en substitució d'Anna Caula i Sergi Sabrià, que han presentat la renúncia els darrers dies. 
  
Anna Torrentà, que es va presentar com a diputada d'Esquerra de l'Alt Empordà, s'estrenarà al Parlament de Catalunya després que Laia Cañigueral hagi estat nomenada delegada del Govern a les comarques gironines. 

Jordi Orobitg (Barcelona, 1966) és advocat, llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. Ha estat regidor de l'Ajuntament de Lloret de Mar, on ara és tercer tinent d'alcaldia. I va formar part de les dues darreres legislatures al Parlament, on ha treballat en àrees com Justícia, Empresa i la comissió d'investigació de l'aplicació del 155, entre d'altres.

Anna Torrentà (Ordis, 1972) és diplomada en Ciències Empresarials per la UdG. Estudiant de grau de Llengua i Literatura catalanes per la UOC, Torrentà és alcaldessa en aquest municipi de l'Alt Empordà, on en aquesta segona legislatura governa en solitari.