Federació de Girona

Notícia

Montse Bassa anuncia que es fa militant d’Esquerra Republicana per lluitar per la independència dels Països Catalans

Territori

La diputada al Congrés, Montse Bassa, ha anunciat avui a través de les seves xarxes socials que es fa militant d'Esquerra Republicana "perquè viu, pensa i sent en català" i perquè desitja la independència dels Països Catalans.

"Em dono d'alta de militant perquè sóc d'esquerres i perquè crec en la justícia social i en la desobediència civil pacífica contra les lleis injustes", ha afegit la diputada republicana."Penso que cal treballar i lluitar contra els privilegis i la corrupció. I també, i perquè és compatible, estar en política institucional i lluitar des del carrer. Per tot així avui us anuncio que em faig militant d'Esquerra Republicana de Catalunya. Ens veiem als carrers!", ha conclòs.

Montse Bassa va sortir elegida com a diputada per la demarcació de Girona amb la candidatura d'Esquerra Republicana durant les eleccions generals espanyoles de 2019 i és diputada des del 16 de maig de 2019.

Bassa també és fundadora i membre de l'Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC) des d'on ha tingut una participació molt activa exigint la llibertat de les preses i presos polítics, el retorn de les persones a l'exili i denunciat la repressió de l'Estat espanyol a través de les causes judicials obertes contra membres independentistes.