Federació de Girona

Notícia

Esquerra fa una crida a la mobilització a la manifestació del 26 de febrer a Girona en suport als encausats per l’1O de 2018

Territori
Des de la Federació de Girona d’Esquerra Republicana es fa una crida a la mobilització ciutadana per donar suport als encausats per l’1O de 2018 i participar en la manifestació del 26 de febrer a Girona organitzada per la plataforma de suport, 21 Raons.

Esquerra Republicana s’ha adherit, també, a la plataforma com a entitat amb l’objectiu de sumar i denunciar aquesta macrocausa policial i donar suport a les persones citades a judici el pròxim 10 de març.

La diputada al Congrés, Montse Bassa, ha manifestat que és “imprescindible” que “tots els independentistes ens retrobem als carrers i sumem en l’objectiu comú que totes i tots tenim que és la llibertat del nostre país”. 

 
“Només sumant forces, i des de la solidaritat i la lluita compartida, serem capaces de derrotar la repressió i a l’Estat espanyol. Tenim molt camí per recórrer, però l’hem de fer braç a braç i hem de començar a fer-ho des dels carrers”, ha afegit Montse Bassa.

El president de la Federació de Girona d’Esquerra, Pau Presas, ha afirmat que ens trobem davant d’un judici “totalment injust” que ens “demostra, una vegada més, la voluntat de l’estat espanyol és destruir el moviment independentista per la via judicial”

Cal seguir mobilitzats per defensar els dos grans consensos que tenim, que són l’amnistia i el dret a l’autodeterminació, i convertir-los en els nostres objectius estratègics per assolir la independència de Catalunya”, ha conclòs Pau Presas.