Federació de Girona

Notícia

El president d'Esquerra ha assistit a Ripoll en un sopar-tertúlia amb més de 150 persones

Moment del sopar a Ripoll
Moment del sopar a Ripoll

El President d'Esquerra, Joan Puigcercós, ha assistit aquest vespre a Ripoll a un sopar-tertúlia amb més de 150 persones a Ripoll. En l'acte, Puigcercós ha remarcat que “la formació, la innovació, la recerca i l'exportació a Europa són clau per sortir de la crisi. “Les empreses catalanes i concretament les del Ripollès, han de fer un esforç per exportar”. “No serà fàcil sortir de la crisi, però Esquerra té clar que ens en sortirem”.

Puigcercós ha explicat que el turisme també és clau per sortir de la crisi, i aquí ha posat exemples de la feina feta per Esquerra des del govern de la Generalitat per fer de la comarca del Ripollès una comarca amb les mateixes condicions que les altres comarques de Catalunya.

Teresa Jordà, alcaldessa de Ripoll i membre de la llista al Parlament de Catalunya ha explicat que des d'Esquerra “hem tirat endavant projectes per estimular les empreses del Ripollès”. Jordà també ha posat de manifest, que una de les grans reivindicacions de la comarca ha estat el desdoblament de la C17, i ara “és una realitat, ens obre moltes possibilitats, i això ho ha aconseguit aquest Govern”.

En l'acte, també s'ha presentat la campanya d'Esquerra, Gent Valenta, i han assistits diputats al Parlament de Catalunya com Pere Vigo, Alfons Quera i Pere Bosch, el president Regional de la Federació de Girona, Josep Carrapiço, la presidenta de la Regional de l'Alt Pirineu, Judit Sanmartí i altres càrrecs del partit.

Puigcercós abans del sopar ha inaugurat l'exposició a Francesc Macià a la Sala Abat Senjust de Ripoll.