Federació de Girona

Notícia

Esquerra Republicana impulsa a la Diputació de Girona una moció per demanar la dimissió del ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz

Diputació de Girona
Tots els grups amb representació a la Diputació hi han donat suport
Tots els grups amb representació a la Diputació hi han donat suport
La Diputació de Girona ha aprovat una moció impulsada pel grup d’Esquerra Republicana de Catalunya on ‘s’exigeix la dimissió del ministre de l’Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz’. Al document també s’emplaça a l’ens provincial a ‘donar suport a les accions que tant el Parlament de Catalunya com el Govern de la Generalitat puguin portar a terme per esclarir els fets i demanar responsabilitats a les persones implicades’.

La moció presentada per ERC arriba després de les converses difoses pel diari Público entre Fernández Díaz i l’excap de l’Oficina Antifrau, Daniel de Alfonso, on es demostrava la persecució dels poders de l’estat contra Esquerra Republicana i Convergència Democràtica amb la intenció de fer descarrilar el procés d’independència.

El portaveu del grup d’ERC a la Diputació de Girona, Pau Presas, ha afirmat que ‘en un estat democràtic i de dret no es pot tolerar que s’utilitzin institucions públiques per realitzar persecucions ideològiques de qualsevol tipus’.