Federació de Girona

El nostre equip

 • Pau Presas
  Pau Presas President regional
  Va néixer a Cassà de la Selva l’any 1989 i és pare d’un nen.

  Graduat en Economia per la Universitat de Girona, i Màster en Treball, Relacions Laborals i Recursos Humans també a la UdG. Ha realitzat especialitzacions en Mediació Civil, Mercantil, i Concursal, i en Imposició Indirecta i Procediments Tributaris a la Universitat Oberta de Catalunya.

  En l’àmbit professional és mediador i conciliador del Tribunal Laboral de Catalunya. Del 2013 al 2016 va exercir com a tècnic del Departament de Relacions Laborals de PIMEC. Actualment és professor associat al departament d’Economia de la UdG. 

  En l’àmbit polític és actualment vicepresident primer de la Diputació de Girona i president del Consorci de les Gavarres, regidor a Cassà de la Selva, i és el president de la Federació de Girona d’Esquerra Republicana de Catalunya. 

  Durant l’anterior mandat (2015-2019), va ser el regidor d'Hisenda i Organització Municipal i Primer Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Cassà de la Selva.

  Sempre vinculat a l’activisme i a les lluites socials, es va vincular a la política a través de les JERC, on ja el 2009 formava part de la permanent Regional, i després com a militant d’Esquerra Republicana. 

  Durant la seva etapa universitària va ser membre del Consell d’Estudiants de la UdG i va ser membre de la Junta de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials.