Federació de Lleida

Qui som

Benvolgut amic, benvolguda amiga,

Gràcies per visitar la web de la Federació d'Esquerra Republicana de Catalunya de Lleida, que desitgem que sigui del teu interès.

En aquesta pàgina podràs conèixer l’estructura organitzativa de la nostra federació així com també el nostre posicionament i les notícies d'interès sobre l'actualitat política del nostre partit a Ponent, l’agenda d’actes programats, les notícies i declaracions més recents i totes les informacions més rellevants dels nostres càrrecs electes i dels representants de les institucions on ERC intervé. Des d’aquest enllaç, podreu accedir també, al nostre canal de Televisió, Esquerra TV, a l'Esquerra Nacional, la revista que publiquem mensualment en paper, i a les xarxes socials on tenim presència, Facebook i Twitter.

A Esquerra Republicana de Catalunya creiem que per assolir un país lliure i més just, hem d'arribar al major nombre de persones. És per això que aquesta eina, la pàgina web, juga un paper fonamental com a canal de comunicació a l’abast de tothom. No només com a mitjà per a trametre informació, sinó per fomentar el diàleg amb tota la bona gent que comparteix els nostres objectius. Pots enviar les teves propostes, suggeriments o comentaris a aquesta adreça [email protected]

Esperem que aquesta eina et permeti conèixer amb més profunditat el projecte polític d'Esquerra Republicana de Catalunya i que t'animis a ajudar-nos en la tasca de construir un futur més pròsper per al nostre país.

Terra i República!
Imatge