Gavà

Notícia

Ja ha sortit l’Eramprunyà de novembre

El número 220 (novembre de 2022) de L'Eramprunyà, la publicació mensual que edita ERC-Gavà, ja ha sortit al carrer

Hi destaquen les següents informacions:
 
Volem ciutats sostenibles, ERC-Gavà organitza una xerrada-debat amb la participació de Raül Romeva, on es tractarà la dicotomia entre el dret a l’habitatge i la necessitat imperiosa de preservar el medi ambient .  Miquel Roselló, portaveu del grup municipal d’ERC, exposa com aquests dos conceptes,habitatge i sostenibilitat, no poden suposar, de manera automàtica, la pèrdua de l’entorn natural, que hem de cuidar per cuidar-nos nosaltres mateixos.

El Pla de Ponent als jutjats La plataforma “Salvem el Calamot – Aturem el Pla de Ponent” ha interposat un contenciós contra el pla de Ponent al jutjat número 13 de Barcelona que ha estat admès a tràmit. La plataforma demana ajuda per fer front ales despeses judicials. Hi podeu col·laborar fent aportacions al seu número de compte ES05 3025 0005 8514 33321787 (Caixa d’Enginyers) o amb Bizum al número 699 44 63 81, especificant al concepte “Pla de Ponent”.

Mapa de projecte de ciutat. En aquest número podreu veure les propostes respecte medi ambient i sostenibilitat.

25N, Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones. El Departament d’Igualtat i Feminismes presenta un Model d’Abordatge de les Violències Sexuals que suposa un canvi radical per fer una millor reparació i una millor prevenció

ERC-Gavà demana millores en el programa “Junts fem Barri”, per tal d’aconseguir una participació ciutadana que no passi per fer competir els barris entre sí. Marta Jiménez, portaveu adjunta del grup municipal, exposa com es pot millorar el procés participatiu i com el PSC rebutja qualsevol proposta de millora per partidisme.
 
La crònica cultural: Èxit de la XXVII MARXA DEL GARRAF, la marxa que organitza l’UME i que és possible gràcies als voluntaris s’acosta al nivel de participació d’abans de la pandèmia. Concurs de Pessebres; l’Associació Veïnal del Barri del Centre tornar a organitzar el concurs de pessebre. Us hi podeu apuntar fins el 10 de desembre.
 
Podeu llegir el pdf de la revista aquí.
 
Gràcies per la vostra atenció.