Girona

Notícia

El vicealcalde Quim Ayats celebra que Girona es reforci amb 35 mossos d’esquadra nous

La trobada entre el Vicealcalde i portaveu d’Esquerra Republicana a Girona, Quim Ayats; la regidora de Ciutadania, M. Àngels Cedacers; i el Conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena.
La trobada entre el Vicealcalde i portaveu d’Esquerra Republicana a Girona, Quim Ayats; la regidora de Ciutadania, M. Àngels Cedacers; i el Conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena.
"És un pas endavant important i el resultat del treball que hem fet conjuntament els darrers mesos" 

“És una aposta decidida en matèria de seguretat i un canvi de tendència de la conselleria d’Interior”


El vicealcalde i portaveu d’Esquerra Republicana a Girona, Quim Ayats, es mostra “molt satisfet” de l’anunci que ha fet avui el govern de la Generalitat de reforçar la seguretat a Girona i posa en valor “el resultat del treball conjunt que hem fet els darrers mesos”. Concretament, la conselleria d’Interior incrementa un 12% el nombre de mossos d’esquadra a la regió policial, que representa un total de 134 efectius policials nous. D’aquests, 35 nous agents passaran a formar part de l’equip de la Unitat de Seguretat Ciutadana (USC) de Girona, la qual cosa suposa un increment del 18% i un total de 228 mossos d’esquadra.

“Celebrar que Girona tindrà el reforç policial que necessitava i que havíem demanat”, assegura el vicealcalde republicà Quim Ayats, que alhora es mostra “molt satisfet per l’aposta decidida en matèria de seguretat i el canvi de tendència de la conselleria d’Interior, ja que la regió policial de Girona és la segona regió de tot el país que registra un major augment en número d’efectius policials”.

Precisament, fa dues setmanes Ayats es va reunir amb el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, durant la seva visita a Girona. “Vaig traslladar al conseller les necessitats que té Girona i que hem de resoldre de manera urgent, entre els quals hi havia el reforç d’efectius a la ciutat”, explica el vicealcalde d’Esquerra Republicana, que explica que “l’augment d’efectius policials a Girona és resultat del treball conjunt entre Generalitat i ajuntament”. “Celebrem la decisió i mantenim el compromís de seguir treballant conjuntament per reforçar els efectius policials i la seguretat de la ciutat”, conclou el vicealcalde de Girona, Quim Ayats.