Girona

Notícia

Recta final de les obres dels camps de futbol-7 a Germans Sàbat i a Fontajau

Un moment de la visita als camps que es va fer ahir a la tarda.
Un moment de la visita als camps que es va fer ahir a la tarda.
Els treballs estan pràcticament acabats i està previst que es puguin començar a utilitzar en els propers dies, beneficiant l’activitat dels clubs que tenen l’activitat en la zona esportiva dels dos barris
 
Recta final de les obres als nous camps de futbol-7 de gespa artificial dels barris de Germans Sàbat i de Fontajau. El vicealcalde de Girona, Quim Ayats, i el regidor d’Educació, Infància i Esports, Àdam Bertran, van visitar ahir les obres dels nous equipaments, que estan pràcticament acabades, acompanyats dels responsables dels clubs que els utilitzaran. De fet, la previsió és que els camps entrin en funcionament en els propers dies. Les obres hauran servit per renovar els camps que eren de sauló, i es van adjudicar per un cost de 440.000 euros.
 
El vicealcalde de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats, ha afirmat que “l’esport és un dels elements que fan de Girona un referent de qualitat de vida, i per això, cal tenir un esport de primera divisió en tots els sentits, des de la base fins a l’elit”.

De la seva banda, el regidor d'Esports, Àdam Bertran, ha afegit que “les obres donen resposta a una reivindicació de les entitats, que han de disposar d'uns bons espais i en bones condicions”.
 
De moment, la intenció és que les instal·lacions s’utilitzin com a espais d’activitats dels casals d’estiu municipals de la ciutat. A partir del setembre, es beneficiaran d’aquests dos equipaments les entitats Escola de futbol Gironès-Sàbat, Veterans Germans Sàbat, Atlètic Sant Ponç i Gerunda FC.
 
Les obres, incloses entre les accions previstes en el Pla Estratègic de l’Esport Local i que s’han encarregat al Consell Comarcal del Gironès, han comportat la instal·lació de gespa artificial de darrera generació, l’acondiciament de l’entorn i de la recollida d’aigües, la implementació d’un sistema de rec amb canons emergents, l’arribada de subministraments, la construcció d’un tancament perimetral o millores en el sistema d’enllumenat.