Girona

Notícia

La candidatura d’ERC Girona incorpora Àdam Bertran, un dels líders del moviment independentista a la ciutat

Adam i Quim
Adam i Quim
La candidatura d’ERC Girona, que encapçala Quim Ayats, ha incorporat, Àdam Bertran, que concorrerà a la llista de les pròximes eleccions municipals. L’Àdam, que és un dels líders del moviment independentista a la ciutat, ha estat coordinador de l’ANC Girona i és membre de Girona Vota.
 
Nascut el 1987, és mestre d’educació infantil i psicopedagog. Ha realitzat un postgrau en Direcció i Gestió de centres educatius i, actualment, treballa com a professor associat a la Universitat de Girona i en una entitat sense ànim de lucre dedicada als serveis educatius.

L’Àdam també és intèrpret de llengua de signes i treballa puntualment com a guia intèrpret de persones sordcegues arreu de Catalunya. A nivell associatiu ha estat implicat a diferents entitats com Creu Roja a través de la qual va crear i assumir la presidència del Consell Local de Joventut Blanes. I, alhora, va representar Creu Roja Joventut a la demarcació de Girona. Posteriorment, va forma part del Consell d’Estudiants de la UdG on va ser-ne el coordinador general.
 
Ha treballat també durant tres anys a la Xarxa d’escoles catalanes La Bressola, de la Catalunya Nord, i fins l’octubre ha estat el Coordinador de l’ANC a Girona i membre del comitè de Girona Vota.

“He acceptat la proposta d’anar a la llista per la ciutat i per en Quim. Per un costat, sempre he tingut ganes de fer coses per la ciutat i la seva gent, col·laborar i ho he fet sempre des de diversos espais i entitats, però ara se’m dóna la possibilitat de representar un projecte en el qual hi crec, i no només això, sinó de treballar colze a colze amb una persona en qui crec i ha demostrat el seu bagatge, capacitat i compromís quan va ser regidor, en Quim Ayats”, ha manifestat.

Bertran ha explicat que s’incorpora a la llista d’en Quim perquè vol treballar per millorar la ciutat i, especialment, en temes com la pobresa i les desigualtats però també en temes com mobilitat, educació i integració. “Tots els col·lectius haurien de ser eixos vertebradors del nou govern municipal”, ha destacat.
 
El candidat d’ERC Girona, Quim Ayats, ha afirmat que l’Àdam serà “un pilar” per construir la ciutat “amb una mirada a mig i llarg termini” i amb “capacitat per aportar treball i lideratge i, especialment, en l’àmbit educatiu.”
 
Estic molt feliç de poder comptar amb una persona en majúscules i amb un professional, que tot i la seva joventut, aportarà molta saviesa, propostes i sensibilitat social a l’Ajuntament de Girona”, ha afegit Quim Ayats.

“Molts diuen que el jovent és el futur. Però crec que el jovent és ara i aquí, estem preparats i estem formats. Formem part del present, ens hi volem implicar, volem participar i volem ajudar a construir la Girona a 10 o 15 anys vista”, ha conclòs Àdam Bertran.