Gràcia

Totes les notícies

II Assemblea de Gràcia Decideix

El proper dissabte 10 d’Abril del 2010 hi ha convocada la II Assemblea de Gràcia Decideix, a la que es convida a tots els ciutadans i entitats graciencs a acudir i formar part de la plataforma. Aquesta tindrà lloc al Teatre dels Lluïsos de Gràcia (Plaça del Nord, 7) i està convocada a les 10 del matí. Els punts de l’acta del dia són: 1. Informació sobre Barcelona Decideix (manifest, pregunta aprovada, comissions existents). 2. Informació sobre Gràcia Decideix i la feina feta fins al moment. 3. Proposta organitzativa de Gràcia Decideix: Gestora, Permanent i Comissions. 4. Calendari proper 5. Precs i preguntes

Miquel Pagès, reelegit President d’ERC-Gràcia

Ahir, dimarts 16, ERC-Gràcia va celebrar Congrés per a l’elecció de l’Executiva del Casal Francesc Macià durant els propers dos anys. Com a principal punt de l’ordre del dia, Miquel Pagès, va ser reelegit com a President d’ERC-Gràcia, en una assemblea davant de 50 persones. Així mateix, la majoria de l’equip de treball d’aquests dos darrers anys continua, i s’incorporen Alba Metge, com a Secretaria de Mobilització, i Carles Alemany, com a Secretari d’Estudis i Anàlisi Electoral, que a la vegada fou també reelegit com a Conseller Nacional per ERC-Gràcia. Així doncs, la nova Executiva resta formada per: PRESIDÈNCIA MIQUEL PAGÈS VICEPRESIDÈNCIA DE COORDINACIÓ INTERNA DOLORS MARTINEZ SECRETARIA D’ORGANITZACIÓ DOLORS MARTINEZ SECRETARIA DE COMUNICACIÓ ÀLEX LÓPEZ SECRETARIA DE FINANCES TONI LÓPEZ SECRETARIA DE MOBILITZACIÓ ALBA METGE SECRETARIA D’ATENCIÓ A LA MILITÀNCIA IRENE BLANES VICEPRESIDÈNCIA D’ACCIÓ POLÍTICA MARTÍ METGE SECRETARIA DE POLÍTICA MUNICIPAL NÚRIA PI SECRETARIA DE POLÍTICA PARLAMENTÀRIA JOSEP ROCA SECRETARIA D’ESTUDIS I ANÀLISI ELECTORALCARLES ALEMANY SECRETARIA DE FORMACIÓ MARTÍ METGE SECRETARIA DE LA DONA EUGÈNIA FERNÁNDEZ La cloenda va tenir lloc a càrrec d’Eduard López, Vicesecretari general de Coordinació Interna i Acció Electoral d’ERC. Finalment, ERC-Gràcia vol agrair especialment la feina duta a terme aquests dos anys per Rosa Aligué i Àstrid Alemany, que no repeteixen a l’Executiva.

Xerrada-Debat sobre Noves Masculinitats al Casal Francesc Macià, Dimarts 18 a les 20 del vespre

ERC-Gràcia està adherida a l'Acord Ciutada per una Barcelona lliure de violència de gènere. En el marc de l'Acord, periòdicament fem xerrades sobre la temàtica. Enguany, demà Dimarts 18 de maig al Casal Francesc Macià (C/Sant Salvador, 109) fem una xerrada sobre les noves masculinitats, homes que estan per una relació igualitaria amb les seves parelles, homes que no volen perpetuar els estereotips de gènere. La xerrada-debat és a càrrec de Víctor Jorquera, professor del departament Psicologia Social de la Universitat de Barcelona. Els estereotips de gènere i els rols tradicionals de com ser dona o home no només perjudiquen les dones si no que també limiten els homes en el seu desenvolupament com a persones i en les seves relacions afectives , tant a dins com a fora de la familia.