Gràcia

Notícia

Per responsabilitat, seguretat i solidaritat, quedem-nos a casa

  • Max Zañartu
  • Olga Hiraldo
  • Núria Pi
  • Miquel Colomé
  • Marc Bosch
  • Guillem Roma


Benvolguts i benvolgudes,
 
En aquests moments tan difícils per tothom, des d’Esquerra Republicana a Gràcia volem fer-te arribar els nostres ànims per afrontar aquesta situació de crisi sanitària, així com reconfortar totes les persones afectades, desitjant que tots i totes estigueu bé.
 
En segon lloc, també us volem fer arribar l’agraïment per tota la tasca que esteu fent als nostres barris per alleugerir el confinament mitjançant les diferents iniciatives de suport veïnal i acció comunitària; o bé, amb diverses propostes i activitats culturals, educatives o esportives, per exemple, dirigides als nostres veïns i veïnes; així com la feina pedagògica perquè tothom es quedi a casa, en mesures de les seves possibilitats. Per responsabilitat i per seguretat, quedem-nos a casa.
 
Ara és moment d'actuar amb fermesa, seguint totes les indicacions de les autoritats sanitàries i amb el compromís de quedar-nos a casa i fer tot el possible per evitar la propagació del virus. Si actuem tots amb responsabilitat, individual i col·lectiva, aconseguirem superar aquesta pandèmia.
 
Informar-vos que la Federació d’Esquerra Republicana a Gràcia resta tancat al públic i ha cessat tota la seva activitat fins que les autoritats sanitàries no aixequin les mesures de prevenció causats per l’epidèmia del COVID-19, no obstant seguim treballant telemàticament.
 
Així, tant el regidor adscrit com tot l’equip de consellers i conselleres de Gràcia, com sempre, seguim estant a la vostra disposició, i de la resta d’entitats i associacions i del Districte, per tot allò que necessiteu així com també per rebre els vostres suggeriments i qualsevol comentari que ens vulgueu fer arribar.
 
És hora d'actuar de forma conjunta per tal de posar fi a la propagació del virus, així com aconseguir que tot funcioni el millor possible, sobretot per aquells col·lectius que més ho necessiten.
 
I per acabar, un enorme agraïment també a totes les persones servidores públiques i treballadores, en especial dels serveis sanitaris, per la gran tasca que estan duent a terme en uns moments tan complicats, avantposant el benestar col·lectiu al seu propi.
 
Tot esperant que l’actual situació reverteixi el més aviat possible, i amb les menors conseqüències a nivell personal, laboral, econòmic i social,  rebeu una cordial salutació.
 
Atentament,
 
Grup Municipal d’Esquerra Republicana Gràcia
 
Max Zañartu, regidor de l’Ajuntament de Barcelona ([email protected])
Olga Hiraldo, consellera portaveu del districte ([email protected])
Miquel Colomé, conseller del districte ([email protected])
Marc Bosch, conseller del districte ([email protected])
Núria Pi, consellera del districte ([email protected])
Guillem Roma, conseller del districte ([email protected])
 
Ens podeu contactar mitjançant els correus electrònics indicats