Gràcia

Notícia

Sílvia Barrufet serà la candidata de Gràcia al Parlament de Catalunya

Captura de pantalla del congrés telemàtic.
Captura de pantalla del congrés telemàtic.

La militància d’ERC Gràcia va celebrar el passat dilluns 30 de novembre el seu congrés, del qual va sortir escollida la Sílvia Barrufet com a cap de llista per representar el Casal a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, previstes pel 14 de febrer de l’any vinent. Per la resta de la llista va sortir el company Gerard Goday. La Sílvia, que va aconseguir un total de 62 avals per presentar la seva candidatura, va ser recolzada aclaparadorament per la militància amb el 94% dels suports.

Tot i les dificultats amb què es va haver d’enfrontar la comissió organitzadora, formada per la Carla Clemente, l’Olga Hiraldo i l’Emma Sarri, i alguns problemes de connexió durant el congrés, aquest va ser un èxit de participació donades les actuals circumstàncies. La mesa la van compondre el Toni López com a president, la Núria Pi com a secretària i la Joana Juncà com a vocal.

Entre els assistents al congrés hi havia la diputada al Congrés espanyol i militant del Casal Pilar Vallugera, la secretària de Política Cultural, Educació i Esports d’ERC, Natàlia Garriga, i el regidor a l’Ajuntament de Barcelona Max Zañartu.
 
Jaume Martínez
Secretari adjunt de Comunicació