Gràcia

Notícia

la coalició sobiranista també promourà la celebració de consultes ciutadanes, als districtes o al conjunt de la ciutat.


El passat cap de setmana el candidat de la Coalició Unitat per Barcelona (ERC+RCat+DC), Jordi Portabella, va ser al Mercat de la Llibertat, fent propostes de comerç, com ara que Mercabarna sigui totalment de titularitat municipal.

En el marc de la visita i durant el cap de setmana, tant en Jordi Portabella com el president del districte, Ricard Martínez, acompanyat pels candidats de Gràcia, Xavier Florensa i Àlex López, han afirmat que un dels objectius pels propers 4 anys de legislatura és que "el govern transfereixi la capacitat per escollir els consellers de districte perquè l'actual llei orgànica no permet fer-ho". D'aquesta manera Unitat per Barcelona proposa la modificació de la Llei Electoral per tal que l’elecció directa dels consellers de districte sigui possible ja en les eleccions municipals de 2015.

Així mateix es proposa “establir els canvis necessaris a les normes reguladores dels districtes per a que la Presidència dels districtes sigui escollida entre els consellers i conselleres representats.”

Per altra banda, la coalició sobiranista també promourà la celebració de consultes ciutadanes, als districtes o al conjunt de la ciutat.